Moment hjulbolter tabell

Ved tiltrekning med momentnøkkel vil det anvendte momentet. Har man trukket til med for lite moment, løsner hjulboltene. Trekker man derimot til for hardt, kan hjulboltene knekke, sier Jan Ivar Engebretsen, .

Tiltrekningsmoment – hjulbolter – Fabiainnlegg24. Moment på hjulboltene – bruk av moment staver. HeiVåren er kommet og mange bytter til sommerhjulene i disse dager. Da er det svært viktig at hjulmuttrene blir tiltrukket med rett moment.

Har noen momentet på hjulboltene for hånd? Men det stemmer for Ti tabellen under som jeg fant i mellomtiden. For å gi de beste muligheter, jekker jeg først opp bilen slik at dekket så vidt slipper fra . For hardt tiltrekte bolter kan føre til at hjulboltene kan knekke og i verste fall. Les i instruksjonsboka eller i en tabell for tiltrekking av bolter!

VG Nett) I fjor måtte NAF assistere bilister med løse hjulbolter. Vi sjekker en tabell og stiller inn til den bilmodellen det gjelder. Har nettopp kjøpt meg en momentnøkkel som jeg tenkte jeg skulle bruke når jeg skal bytte dekk på bilene.