Loddebolt clas ohlson

Er på utkikk etter en enkel og billig loddebolt som kan gjøre jobben.

Har sett at Clas Ohlson selger en billig en til 150kr, duger den? Clas Ohlson selger nemlig mye utstyr for sterkstrøm, som ifølge lover. Hei Skal lodde noen kondensatorer i forsterkeren min. Har noe gammelt tinn liggende, men har ikke lyst til til å bruke dette.

For min del er jeg innehaver av en utrolig dårlig loddebolt fra BT. Jeg lurer litt angående loddestasjoner, har kun brukt en billig loddebolt fra Clas Ohlson uten termostat eller noe nevneverdig av funksjoner fram . De billige Clas Ohlson-merkene bør man styre så langt unna som mulig. Kjøpte en loddebolt (som viste seg å være direkte elendig). Clas Ohlson og Elfa selger, samt en loddebolt og avbitertang. Følger med stasjon, loddebolt, svamp og et par ekstra spisser.

De har vel også et par clas ohlson-butikk i Stavanger, nermere bestemt på . Hvis man behersker loddebolt er det en helt kurant jobb. Du får nok også tak i loddepasta både på biltema, clas ohlson osv.

Prøv heller en annen lodde bolt sammen med tinnet til Biltema og jeg lover . Det der hørtes definitivt greiere ut enn loddebolten min ja.