Lag din egen almanakk

Design din egen almanakk og velg selv omslag og layout, innhold og startmåned. Du kan også velge å legge inn personlige datoer etc. Lag flotte Fotokalendere enkelt hos smartphoto.

Velg de bilder du vil ha me velg design og du har din helt egen personlige Kalender. For litt siden designet jeg min egen personlig almanakk. Etter at jeg startet på skolen igjen, så er det mye mer å huske . Denne gangen fikk jeg min egendesignet, meget personlige almanakk.

Tidligere har jeg bare valgt bilder på både fremsiden . Så jeg MÅTTE finne en kul almanakk, som heller ikke kostet for mye. Så nå kan DU få designe din helt egen almanakk, og være fit for fight til høsten! Det hjelper med en ryddig almanakk, det fine designet er laget av Camilla Edfors, og du kan velge det når du lager almanakken. Lag din egen almanakk eller notatbok, akkurat slik du vil ha den, med dine venners bursdager direkte på trykk.

Velg forside, design og farger inni og sluttsider. Jeg ville lage meg den almanakken som var ultimat for meg, for jeg synes alltid det er noe som mangler. Jeg vet at jeg har sett det et eller annet ste noen som aner hvor man kan finne det?

Har så lyst til å lage en til meg selv, og en til min mamma . Hobbytips og hverdagsgleder direkte i din innboks hver fredag. Design din egen almanakk og velg selv omslag og layout, innhold og startm? Lag Din Egen Almanakk – aark, arbeidshansker, arkivering, asus nettbrett, avfallsdunk, barneselskap, batteri, batterier, blankett, blanketter – Finn firmaer, . Kjøp alt innen Almanakker og kalendere hos Adlibris. Du kan även sätta in en egen bild … 9-. Personal Organizer er en digital almanakk som holder styr på avtaler,.

Det er så utrolig enkelt å sette sammen din egen almanakk, og jeg. Som jeg har blogget om tidligere, holder jeg god oversikt over dagene mine ved å bruke min personlige almanakk. Designa din egen almanacka och välj själv omslag och layout, innehåll och startmånad. Du kan också välja att lägga till personliga datum mm mm.