Biltema feilkodeleser vag

Enkel modell av feilkodeleser med funksjoner for å lese og slette feilkoder. Denne avanserte feilkodeleseren er enkel i bruk og viser feilkodene i klartekst på det store, bakgrunnsbelyste displayet. Ditt søk på feilkodeleser ga treff i kategorier. Eg har vag com som er koblet til laptop via usb,den fungerer heilt greit men er litt styr og koble opp i forhold til den fra biltema som du bare . Passat 19- Airbaglampe lyser – Feilkodeleser.

Bilen lugger når jeg bremser på glatt underlag – A6. FINN – Biltema Feilkodeleser selges for halve prisen!

BufretLignendeSelger en Biltema Feilkodeleser (VAG utgaven) til under halve prisen som jeg betalte for den da jeg kjøpte den for noen uker siden, der fant ut at jeg hadde kjøpt . Vag-Com og tilkobling av bilens datasystem – posted in Bil: Hei, jeg har. Fungerer på alle VAG biler frem til 2012. Kjøpte også en kodeleser fra Biltema, men denne finner ikke noen feilkoder,. Har kjøpt en Super VAG K+CAN Car Vehicle Diagnostic Tool . VAG var blandt de aller første til åimplemetere eob så her burde det ikke være. Jeg kjøpte diagnoseverktøy på Biltema for 99- , virker greit, selv om den bare.

Feilkodeleser som fungerer på vag-modeller etter 1996.

Jeg har selv slettet feil på airbag på min Audi. Biltema selger en feilkodeleser til 7kr. VAG-COM en gang for å diagnosere VR6’n til Bjirn. FELKODSLÄSARE FEILKODELESER VIRHEKOODIEN LUKULAITE FEJLKODELÆSER VAG Tillverkat för Biltema Sweden AB, Garnisonsgatan 2 . FINN Feilkodeleser Bildiagnose VAG Nesten ikke brukt feilkodeleser til VAG fra Biltema. Feilkodeleser VAG PRO – Feilkodeleser Kodeleser . Varenummer hos biltema: 1513Tilstand: Brukt – SonLagt 09:laurdag d. Har en lite brukt feilkodeleser fra Biltema som passer til blant annet VAG og .